Uw droomauto importeren uit een ander land

Vol enthousiasme gaat u op zoek naar een nieuwe auto, maar al snel zakt de moed u in de schoenen. U weet wat u wilt, maar kunt de auto niet in Nederland kopen. Hier kunnen wij van Eshuis Auto u mee helpen. Laten we samen op zoek gaan naar uw droomauto!

Auto importeren: wat komt erbij kijken?

Eshuis Auto heeft een jarenlange ervaring met het importeren van auto’s. Wij importeren veel auto’s, voornamelijk uit Duitsland. Het aanbod in Duitsland is vele malen groter dan in Nederland. Ook zijn de auto’s vaak in een luxere uitvoering verkrijgbaar.

Onder het genot van een kopje koffie bespreken wij graag de opties met u aan de hand van een zoekopdracht. Het enige wat we van u nodig hebben, zijn uw wensen. Denk daarbij aan het merk, model, kleur, type brandstof etcetera. Het hele kooptraject zullen wij voor u verzorgen: van aankoop en transport tot aan technische controle, RDW keuring en tenaamstelling.

Gegarandeerde kilometerstand!

Wie is er niet bang voor; een auto kopen met een teruggedraaide kilometerstand. Ook daarom is het verstandig om het importeren van een auto over te laten aan de specialist. Door onze jarenlange ervaring kunnen we goed inschatten of de staat van de auto overeenkomt met de kilometerstand. Uiteraard kunnen we niet alleen afgaan op ons ‘gevoel’ en kopen we uitsluitend auto’s die zijn voorzien van een afgestempelde onderhoudshistorie. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een originele kilometerstand!

Technische kwaliteit

Niet alleen het uiterlijk van de auto is belangrijk. Ook moet de auto technisch in orde zijn. Vaak voeren wij op locatie een technische controle uit aan uw auto. Eshuis Auto levert uitsluitend auto’s waarvan wij kunnen garanderen dat ze technisch in orde zijn.

Effectief onderhandelen

Wij, als autohandelaren, kopen natuurlijk niet een auto zonder te onderhandelen. Eshuis Auto richt zich op een scherpe inkoopprijs en zo laag mogelijke BPM afdracht zodat we u altijd een zeer concurrerend voorstel kunnen doen!

Heeft u ook uw droomauto gevonden en overweegt u deze te importeren? Vraag vrijblijvend een gesprek aan met Eshuis Auto door een zoekopdracht in te dienen.

Alle voordelen van auto import door Eshuis Auto op een rijtje:

  • Tot duizenden euro’s goedkoper
  • Compleet verzorgd traject
  • Gegarandeerde kilometerstand!
  • Kwaliteitsgarantie!
  • Importeur met jarenlange ervaring
  • Bedreven en gemotiveerde autospecialisten
  • BOVAG Lid