Carwash

Het is niet alleen fijn om in een schone auto te rijden, maar het is ook belangrijk om uw auto regelmatig te wassen. Wanneer u uw auto wast en in de wax zet, blijft de lak langer mooi. Daarnaast wast u ook zand en pekel van uw auto. Pekel kan in de winter voor vreemde vlekken zorgen in het lak en zand kan uw auto beschadigen. Eshuis Auto raadt u aan om uw auto regelmatig te wassen, waardoor u langer van uw auto kan genieten.

Wegrijden in een stralende auto

U kunt uw auto laten wassen in ons autowascentrum. Wij werken onder andere met softex borstels. Deze borstels zijn gevestigd in onze roll-over en zijn gemaakt van speciaal geschuimd polyethyleen waardoor zij niet krassen. U heeft keuze uit verschillende wasprogramma’s. U kunt uw auto al laten wassen voor € 3,50. Na afloop kunt u genieten van een kopje koffie of thee in onze showroom.

24 uur per dag en 7 dagen per week: zelf uw auto wassen

U kunt bij Eshuis Auto dagelijks, 24 uur per dag, uw auto wassen in één van onze doe-het-zelf autowasboxen. U kunt een spuitlans en borstellans gebruiken voor optimaal resultaat. Met de lansen in onze wasboxen kunt u:

  • De auto voorspuiten
  • De auto wassen met shampoo
  • De auto borstelen met warm water en shampoo
  • De auto vlekvrij naspoelen
  • In de glanswas zetten

Na het wassen kunt u het interieur van de auto stofzuigen met onze stofzuiger. Heeft u oud vuil in de auto? Dan gooit u dit in de vuilnisbak bij de wasbox. Op deze manier is niet alleen uw auto van buiten, maar ook van buiten schoon!

5 tips om uw auto te wassen

  1. Begin met het wassen van de velgen en daarna de rest van de auto.
  2. Verwijder insecten, vogelpoep, teer en hars van de auto.
  3. Spoel ook de onderkant van de auto schoon.
  4. Zet de lak van de auto in de wax en zorg ervoor dat er geen wax komt op de onbespoten onderdelen van de auto.
  5. Vergeet het interieur niet.

Actie: Is het tijd voor een schone auto?

Iedere zaterdag betaalt u slechts € 5,- voor het meest uitgebreide autowasprogramma! (normaal € 9,50)

Was uw auto bij Eshuis Auto

Onze washal is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Wij zijn gevestigd in Holten en zijn makkelijk te bereiken via de A1 en N344. Voer ons adres Handelsweg 38 in uw navigatie in en niet onze postcode. Wanneer u dit doet, komt u vreemd genoeg niet bij ons uit. Graag tot ziens!