Werkgebied

Het werkgebied van Eshuis Auto bevindt zich vooral in het oosten van Nederland, maar wij zijn bereikbaar voor iedereen. Wij ontvangen klanten uit Twente, Salland en alle andere windstreken in Nederland. 

Het verhaal van Eshuis Auto

Al sinds 1985 is Eshuis Auto een begrip in het oosten van Nederland. Eshuis Auto is opgericht in het typisch Sallandse dorp door Jan Eshuis. Hij startte het bedrijf met een nuchter hart, persoonlijke interesse, eerlijkheid en doorzettingsvermogen. Lees het hele verhaal van Eshuis Auto.

Op zoek naar uw droomauto

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Wij helpen u graag verder. Kom langs in onze showroom of bekijk onze occasions online. Wanneer uw droomauto er niet tussen staat, kunnen wij ook uw auto importeren uit het buitenland. Naar aanleiding van uw zoekopdracht gaan wij voor u op zoek. De hele zoektocht zullen wij voor u verzorgen: van prijsonderhandeling en transport tot aan technische controle en tenaamstelling. Lees meer over auto’s importeren.

Schade aan uw auto?

Het is vervelend wanneer u schade heeft aan uw auto. Bij Eshuis Auto werken vakmensen ieder met hun specialisme die u kunnen helpen met kleine en grote schade. Heeft hulp nodig? Neem dan contact met ons op via 0548 362 027 of lees meer over schade en onderhoud.

Kom langs bij Eshuis Auto

Eshuis Auto is makkelijk te bereiken via de A1 en N344. Vanaf Zwolle bereikt u ons binnen 40 minuten. Komt u uit Enschede dan rijdt u 35 minuten en vanuit Deventer slechts 25 minuten.

Eshuis Auto’s
Handelsweg 38
7451 PJ Holten

Let op: Voer ons adres Handelsweg 38 in uw navigatie in en niet onze postcode. Wanneer u dit doet, komt u vreemd genoeg niet bij ons uit.