9 PCA_Slider_Peugeot PCA_Slider_Peugeot_2

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Lease & Finance

Privé een auto leasen voor een vast maandbedrag. Bekijk ons aanbod nu!

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

Ontzorgen, is één van onze belangrijkste taken als het gaat om mobiliteit. Eshuis helpt u graag met de afwikkeling van de schade aan uw auto. Wij leggen u graag uit wat we voor u kunnen doen omtrent de afwikkeling van de schade.

Geen langdurig of lastig traject voor u, die nemen wij voor onze rekening!

Niemand zit te wachten op een hoop geregel en gedoe. Helemaal niet als u al bent geschrokken van de schade aan uw auto. Als er meerdere partijen bij betrokken zijn, zit u met uw hoofd wel ergens anders dan bij het verzekeringswerk. Eshuis Auto heeft al 30 jaar ervaring met auto en ook met autoverzekeringen en alle bijbehorende aspecten. Vraag onze hulp. U bespaart het bellen met verzekeraars over uw vergoeding en al het andere regelwerk. Uiteraard regelen we het traject altijd in nauwe samenwerking met u. Zo heeft u zo min mogelijk last van dit hele proces en kunt u volledig op ons vertrouwen. Wij verzorgen ook het vervangend vervoer indien u hiervoor niet bent verzekerd.

Autoschadeverzekering, waar bent u wel en waar bent u niet voor verzekerd?

U bent verplicht om uw auto te verzekeren. Er bestaan heel veel verzekeringsmaatschappijen die allemaal drie verschillende autoverzekeringen aanbieden. Als eerste de WA-verzekering, dat staat voor Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering. Dit is de minimale verzekering die u voor uw auto moet aanschaffen. Deze basisverzekering dekt alleen de schade die u met uw voertuig bij anderen hebt veroorzaakt.

Ten tweede is er een WA+ Beperkt Casco verzekering, u bent verzekerd voor het wettelijke verplichte WA gedeelte én voor het Beperkt Casco gedeelte. Het Beperkt Casco gedeelte houdt in dat u gedekt bent voor bepaalde schade aan uw auto. Zoals voor schade aan anderen, schade aan uw eigen voertuig als gevolg van brand, storm, diefstal, vandalisme of de natuur. Daarnaast is kortsluiting of een aanrijding met een dier ook verzekerd, net zoals ruitschade.

Als laatste is er de Allrisk autoverzekering, die ook wel WA Volledig Casco genoemd wordt. Dit is een stapje hoger, dus er is meer verzekerd. Naast weer die Wettelijke Aansprakelijkheid, is uw auto met de Allrisk verzekerd voor:

 • schade buiten uw schuld om, door brand, storm, blikseminslag, diefstal, vandalisme of de natuur
 • schade die u heeft aangericht aan anderen
 • ruitschade
 • schade aan uw eigen auto door eigen toedoen, denk aan een aanrijding, het omslaan van uw auto of slippen

Schadeherstel, rijd gerust weer bij Eshuis Auto weg

Naast schadebemiddeling, is het natuurlijk ook fijn als uw auto er weer als nieuw uitziet. Naast schadebemiddeling zorgen we voor reparatie. Eshuis Auto werkt nauw samen met partners in verschillende technieken als uitdeuken zonder spuiten, kunststofreparatie, krasherstel, het herstellen van autoruitschade en andere schades.

Gemak voor onze klanten staat voorop

Is uw auto er zo aan toe dat u er niet meer in durft te rijden? Dan halen we uw beschadigde auto gewoon bij u op. Natuurlijk krijgt u, mocht het nodig zijn, kosteloos een leenauto mee naar huis. Alles is mogelijk in overleg, u kunt volledig op ons vertrouwen en wij staan graag voor u klaar. Neem dus gerust contact met ons op als u schade heeft gereden.

Maak nu een afspraak

Aangesloten bij:

bovag-aangesloten-zijbalk


autobedrijf eshuis

Holterweg 128

7434 PB Lettele

info@eshuisauto.nl

Openingstijden

 

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

 icon-facebook   

Waarom PCA?

 • Service hoog in het vaandel

 • Groot aanbod occasions

 • Persoonlijke service

 • Klant is koning

 • Beste prijs

Onze Partners:

PCA nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste PCA nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

 1. *
  Ongeldige invoer

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig