Auto bandenwissel Lettele

Voor een complete bandenwissel inclusief balanceren kunt u terecht bij PCA Eshuis Auto

Al onze autobanden zijn scherp geprijsd! Tevens bieden wij de optie voor opslag van winterbanden en zomerbanden.

Wanneer het is tijd voor de bandenwissel?

Wij raden u aan om uw banden in maart/april en november te wisselen. Wij hanteren normaal gesproken 1 november tot en met 31 maart als het ‘winterbandenseizoen’.

Waarom de bandenwissel in Lettele?

Auto bandenwissel Lettele. In Nederland rijden verreweg de meeste automobilisten het hele jaar op zomerbanden. Echter is dit in de winter niet de juiste band. PCA Merkspecialist Eshuis Auto Lettele beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies.

Winter bandenwissel Lettele

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden adviseren wij, Eshuis Auto winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg. Kom langs in onze werkplaats in Lettele. Wij helpen u graag!

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden dan raden wij, Eshuis Auto Lettele zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg, met warmer weer, korter.
Wist u dat een zomerband minder slijt dan alle andere bandensoorten? Tevens zorgt het rubber dat u comfortabel kunt rijden. Bovendien maakt een zomerband aanzienlijk minder geluid dan een winterband.

Banden merken

Eshuis Auto biedt u banden aan van merken als Apollo, Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Lettele bent u bij Eshuis Auto op de juiste plek!

Eshuis Auto is PCA Merkspecialist in Peugeot & Citroën en verzorgt graag de auto bandenwissel voor uw auto in Lettele.

Maak nu een afspraak!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0570 541 262
Vragen of afspraak maken?

Bel 0570 541 262

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×