Bedrijfsinformatie

Al sinds 1988 is Eshuis Auto een begrip in het oosten van Nederland. Eshuis Auto is opgericht in het typisch Sallandse dorp Holten door Jan Eshuis.

Inmiddels wordt het familiebedrijf gerund door zoon Ramon Eshuis en Gerben Berghegen.

Geschiedenis van Eshuis Auto

In 1985 startte Jan Eshuis met een nuchter hart, persoonlijke interesse, eerlijkheid en doorzettingsvermogen Jan Eshuis Auto’s op aan de Stationsweg in Dijkerhoek. “Een eigen bedrijf kost veel tijd en geld, maar mijn passie voor auto’s maakte het succesvol. Ik verkocht niet één specifiek automerk, maar ik koos voor verschillende merken. Niet iedereen is hetzelfde en ik wilde juist iedereen helpen. Het moment dat iemand in zijn nieuwe auto stapt of een reparatie aan een auto van iemand die dacht nooit meer in zijn auto te kunnen rijden, dat is waar we het voor doen”, aldus Jan Eshuis.

MINIBUSJE.COM

Minibusje.com is een onderdeel van Eshuis Auto BV.
Met deze website willen we onze specialisatie in het minibusje-segment extra benadrukken.
Eshuis Auto BV en Minibusje.com zijn volledig in elkaar verweven en wordt gevoerd als 1 bedrijf op dezelfde locatie door dezelfde mensen.

Kijk maar een op www.minibusje.com

Betrouwbaarheid, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor onze klanten

Inmiddels gaat het bedrijf als Eshuis Auto BV door het leven. Met alle ervaring en kennis zijn Ramon Eshuis en Gerben Berghegen de nieuwe eigenaren. Ook vandaag de dag staan betrouwbaarheid, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor onze klanten centraal. “Zonder onze klanten hadden wij dit verhaal niet kunnen vertellen”, aldus Ramon Eshuis. “Wij vinden het belangrijk om u bij Eshuis Auto te helpen aan uw nieuwe droomauto”, voegt Gerben toe.

Aangesloten bij BOVAG

Zorgeloos genieten van uw auto, dat vindt Eshuis Auto belangrijk. Daarom zijn wij aangesloten bij BOVAG. Leden van BOVAG moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo bent u altijd verzekerd van een kwalitatief goede aankoop!

Kom langs bij Eshuis Auto

Wij staan voor u klaar met een kopje koffie en helpen u daar waar het nodig is. Laat u inspireren in onze showroom of kom langs voor advies.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0570 541 262
Vragen of afspraak maken?

Bel 0570 541 262

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×